Livet efter dödsmisshandeln

Hedra Marcus – vinn en bok!

5 maj 2020! Som vi sett fram mot det datumet i år, jag och Marcus Gabrielsens mamma. Idag skulle vi ha varit på Kungsgatan i Stockholm och lagt en blomma. Sedan skulle vi ha tagit emot våra gäster och media på Hasselbacken, en av alla restauranger där Marcus var en uppskattad kock under sitt korta liv. Vi skulle ha haft ett bokbord och bjudit på Marcus favoriter bubbel och Janssons frestelse. Nu får detta vänta tills Covid-19 har ebbat ut. 

!Men! Idag är det inte bara det som skulle ha varit datum för vår bokrelease. Idag är det också ofattbara 15 år sedan Marcus oprovocerat misshandlades så svårt av sparkar mot huvudet att han hamnade i respirator. Men Marcus överlevde inte. Den 7 maj 2005 dog han.

För att hedra Marcus dessa dagar har ni nu chansen att vinna ett signerat exemplar av vår bok “Livet efter dödsmisshandeln på Kungsgatan” som levereras till vårt nya releasedatum den 24 september (Marcus födelsedag).
För att vara med i utlottningen: Kommentera det här inlägget (som också finns på Facebook) med en motivering till varför just du vill vinna boken!
Sluttid för tävlingen är torsdag 7 maj kl 12.00. Samma dag klockan 15.30 (tiden för Marcus död) avslöjar vi vinnaren här på Yamile Förlag och på Facebook. (Tävlingen är inte sponsrad, organiserad eller administrerad av Facebook.)


Utanför tävlingen: Välkommen att hedra Marcus genom att skänka en gåva till RAV, Riksorganisationen för anhöriga till våldsdödade på nummer 1239006545 och märk gåvan med “Marcus”.

STORT TACK alla ni som vill vara med och hedra Marcus.
Marcus, vi glömmer aldrig dig och det som hände 5 maj 2005. 💖

Tack och varma hälsningar Yamile (Yamile Förlag) och Ewa-Britt, Marcus mamma