Personligt

Ny hemsida, nya mål!

Valborgshelgen spenderades på hemmaplan och då åkte färg och penslar fram för mig och barnen. Syns inte så bra men det är faktiskt pärlemorskimrande färger!

Ny månad! Den här vintern och våren har jag verkligen sett fram mot maj och allt spännande som skulle ske i samband med boksläppet av “Livet efter dödsmisshandeln på Kungsgatan som var planerat till imorgon – 15 år efter att Marcus Gabrielsen sparkades till döds.

Det har varit ett uppdrag utöver det vanliga att få skriva om hur Marcus mamma Ewa-Britt Gabrielsen inte bara överlevde mordet på sitt enda barn utan också hur hon har valt att leva och försöka njuta av livet. Jag känner stor respekt och beundran för henne och hoppas att många kommer läsa hennes och min bok som nu släpps den 24 september istället. Allt på grund av Covid-19 som fick oss att ställa in vår release.

Men håll utkik, trots den framflyttade releasen kommer vi ändå att uppmärksamma både årsdagen av dödsmisshandeln, boken och framför allt Marcus. För att hedra honom kommer Yamile Förlag och Marcus mamma att ordna en tävling imorgon. Psst! Första pris är en signerad bok!

Trots att boken om Marcus är framflyttad så har jag redan nu två nya bokprojekt på gång varav den ena snart ska offentliggöras! Därför känns den här nya månaden väldigt spännande och som en bra start på den fortsatta resan för mitt bokförlag.
Jag har laddat lite extra med att göra en ny hemsida för bokförlaget så ni får ha överseende med att allt inte har kommit på plats eller inte är tekniskt hundra ännu!

Välkommen att följa mig Yamile på mitt bokförlag och på den här hemsidan! Dela gärna med dig av tankar och respons genom att skriva kommentarer!

Var rädda om er!
Hälsningar Yamile