Uncategorized

Update i väntans tider!

Hej!
Nu är det längesen jag uppdaterade nyhetsbloggen, men nu är det dags. Även förlagets sida på Facebook har uppdaterats och heter numera Yamile Förlag. Välkomna att följa mig även där!
Jag har haft fullt upp med roligt förlagsjobb så nu blir det en sammanfattning för att “hinna ikapp”.
Sommaren började med fina releasedagar i Torhamn och Karlskrona när boken “Ubåt på grund!” av Stefan Grevle släpptes. Bland de som läst boken och även gett oss fin respons finns exempelvis Sveriges överbefälhavare Micael Bydén!
Sommaren har fortsatt med att jag har utvecklat förlaget och äntligen fått klart boken “Livet efter dödsmisshandeln på Kungsgatan” som jag själv har skrivit och som handlar om Ewa-Britt Gabrielsen vars son Marcus sparkades ihjäl för 15 år sedan. Hur överlever man sådan smärta och sorg? Ja, det vet Ewa-Britt och nu är både hon och jag så förväntansfulla tills vi äntligen kan släppa boken (efter att Covid-19 försenade den i våras) och fira den med en release på Hasselbacken i Stockholm. Båda böckerna finns att köpa/förbeställa i bokhandeln och på nätet men billigast är att köpa direkt från förlaget (Yamile) (eller författaren).
Har ni frågor om böckerna eller om mina manus- och utgivningstjänster så är ni alltid välkomna att ta kontakt med mig och mer info finns förstås här på sidan under exempelvis Tjänster.
Varmt välkomna att ge feedback, kommentera och ställa frågor!
Allt gott till er! /Yamile

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *